Siitä on tovi kun olen viimeksi täällä häärinyt. Ompelua en ole suinkaan lopettanut, kamera ryökäles vain on ollut lakossa. Kaiken laista olen värkännyt tässä välissä, tässä niistä joitain.

Tämä liivimekko on syötävän suloinen! Kangas on ihan perus puuvillaa, kaava on oma. Kaulalla ja kädenteillä aniliinin punainen resori. Mekko on takaa kokonaan aukeava. Sielä kam-nepit. Tämä on kokoa 80cm, mutta luulempa että kankaan jämistä täytyy kehittää jotain neiti neljä veellekkin. Veikkaan että aamulla kuuluu "mäki haluuuuuun!, mix hepsu saa aina kaikkee hienoo!" Ihan mekkoon ei jämät kyllä riitä, katsotaan mitä niistä kehkeytyy

Ja taas ihan perus trikoo paitaa. Tällä kertaa Muru-neuloksesta. Näitä tuli liukuhihnalta useampaakin kokoa. Ihastuin kyllä nyt tähän neulokseen. On paksuudeltaan ehkä normi collegen paksuista, mutta super joustavaa. Tämä tietenkin tuo vähän haastetta ompeluun, varsinkin tuplaneulalla ommellessa tahtoo tulla kuprua. Mutta luulisin että käyttäjät tykkäävät kankaan pehmeydestä. Niin ja luomuahan tämä kangas oli myös.

Sitten on tullut tehtailtua kasseja.Tässä yksi niistä, oikea väri pläjäys! Tämä tuli neiti neljä veen vakosametti mekon jämistä. Kaava syntyi siinä tehdessä. Ylä osaan laitoin tukikangasta väliin, oli niin ohutta samettia. Keskiosaan on laskostettu piiiiitkä pätkä kangasta. (tuli muuten jokseenkin tilava veska =D ) Pohjassa tässä on liimahuopaa tuomassa jämäkkyyttä. Tähän käytin vain  ulkopuoleen huopaa, toiseen laukkuun laitoin huovan myös vuoren puolelle koska en saanut enään yhtä paksua liimahuopaa kuin mitä oli alunperin käytössä. Hyvin toimi tupla huovallakin. Katsotaan josko ensikerraksi saisin kuvaa myös siitä toisesta laukusta, siinä on vähän toisenlaiset kahvatkin.